instagram logo

LAQ Shield – sådan gør du

Brugervejledning

LAQ shield er en yderst holdbar og glansfuld lak til neglene, som holder i op til tre uger. For at LAQ Shield kan hærde, skal neglene i LED lampe efter hvert lag, du har påført.

Præparering af neglene

Gode forberedelser sikrer det bedste resultat! Start med ganske forsigtigt at skubbe dit neglebånd op, med en  LAQ Shield neglebåndsskubber. Herefter gør du dine negle matte med neglebuffer/pudseklods. Sørg for at være forsigtig og kom godt ud til neglebåndenes kant, uden på nogen måde at file i huden. Anvend efterfølgende LAQ Shield Prepare, på en vatrunddel for at aftørrer neglene, så grundlaget er helt rent og desinficeret inden påførelse af base coat’en. Dette er udgangspunktet for et perfekt resultat.

LAQ Sheidl Base coat

LAQ Shield Base coat’en lægges på som første lag for at udjævne neglens overflade. Den hjælper også med at binde farven til neglen. Læg den i et ganske tyndt lag, og sørg for at undgå neglebånd og hud. Påfør kun på en hånd ad gangen. Efter pålægning skal neglene i  LAQ SHield LED lampen i 30 sekunder. (36watt lampe)

LAQ Shield Color coat

Herefter påføres farven i et tyndt lag. Der kan lægges flere lag, alt efter hvor intens du ønsker farven skal være. Efter hvert lag skal neglene i LED lampen i 30 sekunder (36 watt) (Lampe på 24 watt = 60 sekunder). I sjældne tilfælde kan man opleve at LAQ’en ”rynker”, og det er sandsynligvis fordi du har påført LAQ’en i for ‘tykke’ lag. Påfør hellere tre tynde lag, hvis du ønsker, at farven skal være kraftig.

LAQ Shield Top coat

LAQ Shield Top coat’en påføres til slut for at forsegle LAQ’en. Top coat’en efterlader LAQ’en modstandsdygtig, blank og skinnende. Her skal neglene have 2 x 60 sekunder i LED lampen (36watt lampe) og (Lampe på 24 watt =2×90 sekunder).

Neglene er nu 100% tørre, og klar til ”brug”.

Det er vigtigt, at du ikke rører ved neglene mellem lagene, for den er ikke tør før top coat’en er påført og hærdet. Hvis du rører ved LAQ’en inden top coat’en er hærdet, vil det sætte et fedtet aftryk, og din LAQ vil ikke være så holdbar.

Fjernelse af LAQ Shield LAQ

Fjernelse af LAQ Shield LAQ kræver tålmodighed og en forsigtig hånd. Når du ønsker at skifte lak, skal du benytte dig af vores LAQ Shield Take It Off. Start med at file ganske forsigtigt på din LAQ, så du ”åbner” LAQ’en. Træk filen over neglen max to gange med en let hånd. Det er kun top coat’en, der skal ”åbnes”. Påfør Take It Off på en vatrondel og lad den hvile på neglen til LAQ’en er opløst, ca 10 -15 min. Hvis du ønsker, at fjernelsen af LAQ’en skal gå lidt hurtigere, buf’ da forsigtigt på det øverste lag color coat, for at åbne lakken. Det kræver tålmodighed, og metoderne bør anvendes med omtanke. Når lakken er opløst kan du ’skubbe’ den af. Du bør aldrig file ovenpå din naturlige negl.

NB! Den anbefalet tid på maks 15 min. må ikke overskrides.

Glitter og swarowski sten

Vil du bruge glitter og/eller sten, skal dette påføres efter din color coat er påført, og inden top coat’en påføres.

Swarowski sten: Brug samme fremgangsmåde med base coat, og første lag color coat, som tidligere nævnt. Påfør andet lag color coat, og sæt herefter forsigtigt stenene i det stadigt våde lag LAQ. Du kan f.eks. bruge en neglebåndsskubber til påførelse af stenene. Giv color coat’en med sten 30 sekunder i LED lampen(36watt lampe) (Lampe på 24 watt =60 sekunder).. Herefter påføres top coat’en. Neglene skal nu have 60 sekunder i LED lampen(36watt lampe) og (Lampe på 24 watt =2×90 sekunder).

Mirror Powder

Lav dine negle helt færdige, med Base Coat, Color Coat og Top Coat, som tidligere nævnt. Efter neglene er helt færdighærdet, påfører du mirror powderet ved at gnide det på neglen, med den tilhørende øjenskyggeapplikator. Fortsæt indtil du har opnået den ønskede effekt. Påfør igen herefter Top Coat, og giv det 2 x 60 sekunder i LED lampen (36watt lampe) og (Lampe på 24 watt =2×90 sekunder).

Negleglitter:

Brug samme fremgangsmåde med base coat og første og andet lag color coat, som tidligere nævnt. Tag lidt af din løse glitter og bland få dråber top coat heri. Påfør det på neglen hvor du ønsker din glitter med en lille pensel. Giv det 30 sekunder i LED lampen. Herefter filer du forsigtigt på neglen med din buffer, kun ganske lidt, så værste ujævnheder fra glitteret bliver fjernet. Påfør nu sidste lag top coat, og giv neglene 2 x 90 sekunder.

Vigtigt: LAQ Gellack må ikke udsættes for direkte sollys, da dette vil medføre at LAQ’en størkner. Du kan derfor ikke lakere med LAQ udendørs eller ved et vindue hvor sollys står ind. Penslen vil størkne på et øjeblik og LAQ’en vil være ødelagt.

 

NB! LAQ Shield Produkter på ikke benyttes af børn under 18 år.

 

poT0cg5Ak5M%3D